Boken:

Specialsök – Preparatsök, del 1: Kom igång med kong

Här berättar jag utifrån mitt sätt att lära in specialsök och den är skriven för dig som instruktör, yrkesarbetande eller bara en vanlig hundägare som är intresserad av specialsök.
Boken innehåller 98 sid, med många förklarande bilder i svartvit.
Nu finns den att beställa av mig och kommer att kosta 249 kr plus frakt 65 kr.

För beställning maila susanne.kihl@outlook.com
Önskar du ett signerat ex så skriv det, likaså ditt namn, adress och ev. antal.Betalning sker när du fått bekräftelse via mail att din beställning är mottagen.

Man kan även beställa den via länken här, men då kan man inte få den signerad.

TACK!

STUDIEPLAN & ARBETSPLAN
Specialsök – Preparatsök, del 1: ”Kom igång med kong”

Här delar jag med mig av mina kursupplägg och den bygger på  boken ovan. 

Passar för dig som är instruktör eller kanske är ni en träningsgrupp som önskar få lite hjälp med strukturen kring er träning. Innehåller 30 sidor med bland annat kursplaner och lektionsplanering.

Nu finns den att beställa av mig och kommer att kosta 149 kr plus frakt 65 kr.
(Finns även på adlibris, bokus och bokhandeln.)

För beställning maila susanne.kihl@outlook.com
Betalning sker när du fått bekräftelse via mail att din beställning är mottagen.

Man kan även beställa den via länken.

TACK!

Bokrecensioner

Susanne du har signerat boken med ”Trevlig läsning ” och det kan jag verkligen understryka och bekräfta.
Jag har visserligen bara gjort en förhöjd skanning som gjort mej mycket imponerad över sättet du presenterat din stora kunskap och erfarenhet i ämnet specialsök.
Mycket pedagogiskt och lätt förståelig bok som jag varmt kommer att rekommendera till vanligt hundintresserade som mer rutinerade yrkesmän.
Den är en handbok med en spännvidd från inlärning av, till att backa tillbaka till och justera detaljer i ditt och hundens arbete.
Nu har din retning fått mej att övergå i en mer detaljerad studie av din mycket trevlig bok. Tack än en gång för att du vill dela med dej av din stora kunskap/ Lars

Har ej läst en enda bok från pärm till pärm och är nu 60 år snart. Men din bok har jag nu läst från pärm till pärm och faan så bra du har skrivit Lättläst och inte krånglat till med ”fina” ord utan ren vettig svenska. Så till och med en sån som jag fattar. Du har fått med allt som du lär ut och upplägget i bra ordning. Jag blev faktiskt tårögd när jag läste för gud vad jag saknat en sån här bok /Ulrika

Nu har jag läst ur boken. Jag gillade den skarpt. Tycker du på ett enkelt och tydligt sätt förklarar hur specialsök går till och hur man tränar in både sökarbete och markeringen. Kommer verkligen rekommendera den på mina kurser/ Maud

Den kan du va mycket stolt över.
Ser med stor nyfikenhet fram mot del 2/ Bäckis