Kurserna är upplagda med muntliga filmklipp där jag berättar hur jag tänker kring inlärning och varför jag väljer att göra som jag gör, samt korta filmklipp på ca 30s -3 min på olika övningar med olika hundar som visar stegring och övningar.Introduktion i specialsök – Kom igång med kong

En kurs för dig som är nybörjare på detta med specialsök och inte ännu lärt din hund några andra dofter som tex hydrolater.
Är du nyfiken på att lära din hund söka efter röd kong classic.

Välkommen att köpa kursen som kostar 450 kr genom länken nedan:


Grundkurs i specialsök

Specialsök innebär att man lär hunden söka-hitta och markera en specifik doftetikett i olika miljöer som t ex inomhus, utomhus, där även fordon, sök på person och gods kan ingå beroende på vilken typ av specialsökhund man vill träna.

I denna kurs kommer vi att lägga stor vikt vid att utveckla en bra motivation att vilja söka-hitta och markera etiketten av röd classic original kong, (nerklippt i små bitar).

Välkommen att köpa kursen som kostar 650 kr


Inlärning av markering i specialsök

En kurs för dig som kommit igång med specialsök och nu vill lära din hund att markera gömman tydligt, så du är säker när den har hittat rätt, men kursen är även för dig som kanske väljer att börja med att lära in markering före sökarbetet påbörjas. Kanske du kört fast och behöver lite hjälp på vägen?


För mig är det viktigt att man förstår det teoretiska för att kunna använda detta i praktiken.
Lycka tilll!